Tjollo-Tjollo Vega

Standaard

Tjolo-TjoloVlag MolukkenIngrediënten

  • 1 ui
  • 2 paprika’s (groen en geel)
  • 4 (tros)tomaten
  • 3 eetlepels (riet)suiker
  • 100 centiliter ketjap manis
  • 25-50 centiliter natuurazijn

Bereidingswijze

Pel de ui en snijd deze fijn. Maak de paprika’s schoon (zaadlijsten en zaadjes verwijderen) en snijd in kleine blokjes. Spoel de tomaten af en snijd ze in kleine blokjes. Doe alles in een (glazen) schaal en meng alles goed door elkaar.
Strooi er de suiker overheen en vervolgens de ketjap en de azijn. Vervolgens weer goed door elkaar roeren. Nu even proeven en eventueel azijn, suiker of ketjap toevoegen, maar voorzichtig het is snel te zoet of te zuur. In de koelkast laten koelen, al dan niet afgedekt en af en toe doorroeren. (koud is de salade nog lekkerder)

Zachte smaak

Zachte smaak

__________
Selamat Maken, eet smakelijk

__________
De moeilijkheidsgraad van dit recept is:

Rating 1 Eenvoudig
About these ads

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s